DE WIELENLOOP CORONA EDITIE

Heb jij 'm al gelopen?

De Wielenloop kan net als vorig jaar helaas niet doorgaan. Maar dit keer hebben we een alternatieve vorm voor jullie bedacht. Wie dat wil kan op eigen gelegenheid zijn rondje(s) lopen. Op een tijd die hem of haar schikt: de bewegwijzering blijft van zaterdag 3 tot en met zondag 18 april staan.

Hoe kan je meedoen?

Je hebt ruim twee weken de tijd om de loop op eigen gelegenheid te doen. Op de startplek bij het terrein van OJC Rosmalen, Laaghemaal 38  in Rosmalen, komt een spandoek te hangen. Met pijlen en kilometerbordjes wordt vanaf daar de route van vijf kilometer aangegeven. Wie tien kilometer wil lopen, doet het rondje twee keer. Bekijk de route vooraf goed! De route is als volgt:

 

 

 

 

 

 

 

Een andere vorm of niet, de Wielenloop begint gewoon met een startschot. In de loop van 3 april wordt in het bijzijn van een aantal sponsoren de hardloopwedstrijd officieel geopend bij start en finish. De pijlen en kilometerbordjes blijven staan tot en met zondag 18 april. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door o.a. Het Waare Huis makelaars, kinderopvang ’t Goudvisje en lokale sportsubsidies.

Prijswedstrijd

Normaal gesproken zijn aan onze wedstrijd natuurlijk prijzen verbonden. Omdat het dit jaar niet mogelijk is om een winnaar uit te roepen, verloten we onder de deelnemers een aantal leuke prijzen! En voor de deelnemende kinderen liggen de medailles al klaar! 

Mede dankzij onze trouwe sponsoren hebben we enkele prijzen te vergeven:
- 5x tegoedbon voor een maaltijdsalade bij Eetpaleis 't Vosje
- 1x Hardloopschoenen en advies bij Run2Day Den Bosch

- 1x Hardloopsokken bij Run2Day Den Bosch

- 1x Reflecterend hardloopvest bij Run2Day Den Bosch

- 1x Flipbelt bij Run2Day Den Bosch

- 6x fles alcoholvrije wijn bij Albertus Wijnen
- 3x hardloopshirt Wielenloop door Rako-Printing

Voorwaarde voor deze prijswedstrijd is dat je als deelnemer(s) kan aantonen dat je hebt meegedaan. Dat kan door een originele foto bij start/finish, de km-bordjes of iets anders origineels te delen met de organisatie! Stuur je foto naar dewielenloop@gmail.com of naar onze social media kanalen! Daarnaast mag je ook een uitdraai via een hardloopapp met ons delen als bewijs van deelname. Wij zullen na 18 april alle inzendingen bekijken en 10 winnaars bekend maken. Heb je meerdere keren de wedstrijd gelopen? Deel het met ons en maak extra kans op een prijs! 

Het zijn bizarre tijden waar we in leven, maar wij hopen jullie op deze manier toch een Wielenloop ervaring te bieden. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media! 

Wij wensen jullie veel succes! 

De Wielenloop