Girls Running Group

GOED DOEL

De Wielenloop werkt ieder jaar samen met een goed doel. Het inschrijfgeld dat na aftrek van de kosten overblijft doneren we.

In 2022 steunen we Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt!

Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt

NationaalJeugdOntbijt.JPG

Klik om naar de

website te gaan.

Niet iedere ouder is in staat om ’s morgens een gezond ontbijtje voor de kinderen op tafel te zetten. Misschien is er even niet genoeg geld of ze weten niet hoe belangrijk een goed ontbijt voor je is.

Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt ondersteunt kinderen en ouders en zorgt iedere week voor de levering van een gezonde ontbijtbox. Daar hebben deze kinderen de hele dag volop profijt en plezier van!

Vorig jaar was het goede doel Stichting Super-G, ontstaan als een spin-off van de Special Olympics Nationale Spelen die in 2012 plaatsvonden in ‘s-Hertogenbosch. Het enthousiasme, plezier en succes van die editie zorgde voor zo’n goed gevoel dat enkele vrijwilligers de handen ineen sloegen om een permanent vervolg te geven aan dat sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Stichting is klein begonnen maar ze werken inmiddels met een vast team van zo’n 20 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om jaarlijks een sporttoernooi te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. De sporten die traditiegetrouw op het programma staan zijn: voetbal, tennis, basketbal, paardrijden, badminton en wielrennen.

Meer weten? Ga naar www.super-g.nl