top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Wielenloop

Coronaproof editie: heb jij 'm al gelopen?

Het Waare Huis Wielenloop kan net als vorig jaar helaas niet doorgaan. Maar dit keer hebben we een alternatieve vorm voor jullie bedacht. Wie dat wil kan op eigen gelegenheid zijn rondje(s) lopen. Op een tijd die hem of haar schikt: de bewegwijzering blijft van zaterdag 3 tot en met zondag 18 april staan.


Hoe kan je meedoen?

Je hebt ruim twee weken de tijd om de loop op eigen gelegenheid te doen. Op de startplek bij het terrein van OJC Rosmalen, Laaghemaal 38 in Rosmalen, komt een spandoek te hangen. Met pijlen en kilometerbordjes wordt vanaf daar de route van vijf kilometer aangegeven. Wie tien kilometer wil lopen, doet het rondje twee keer.


Een andere vorm of niet, de Wielenloop begint gewoon met een startschot. In de loop van 3 april wordt in het bijzijn van een aantal sponsoren de hardloopwedstrijd officieel geopend bij start en finish. De pijlen en kilometerbordjes blijven staan tot en met zondag 18 april. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door o.a. Het Waare Huis makelaars, kinderopvang ’t Goudvisje en lokale sportsubsidies.

33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page